dijous, 11 d’octubre del 2012

Benvinguts al blog de la classe de 5 anys. Ja som els grossos! Ja anam a la classe de dalt, hem de pujar les escales i estam molt aprop de les aules de primària.
També hem començat l'horari normal, tenim una mestra de suport que es diu Victòria i ens fa el taller de contes, i dins dels racons intercicle a partir de la setmana que ve ens farà el racó de TIC (ordinadors, pissarra digital...), una mestra d'anglès que es diu Andrea, i com el curs passat tenim un mestre de psico, en Marcos.
En quant al treball d'aula, a més de treballar un poquet els principals conceptes de l'any passat, hem decorat la porta amb una sirena i peixos molt guapos, ja que som la classe de les SIRENES I PEIXOS, i hem començat un projecte de peixos i animals de la mar. Els boixos i boixes estan molt motivats amb aquest projecte i estan portant molt de material; a més de molts de contes, ens han portat un cavallet de mar, i una estrella de mar dissecats, cupinetes, caracoles, menjar de peix i de tortuga... Esperam aprendre tots moltes coses!. A partir de la setmana que ve aniré posant fotos de les diverses activitats que anem fent. Moltes gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada